Консултант по изкупуване на коли за скрап

Как определяме цените на цветните метали?

Съществуват редица начини за определяне на цените на цветните метали. Най-разпространеният метод е да се използва цената на Лондонската метална борса (LME). Това е цената, която се използва от повечето купувачи и продавачи на метали.

Разликата между цветни и черни метали

Всички знаем, че има два вида метали – черни и цветни. Черните метали съдържат желязо и са магнитни, докато цветните метали не съдържат желязо и не са магнитни. Цените на тези метали непрекъснато се променят, така че е важно да сте информирани с най-новите цени.

Нашите цени за изкупуване

Какво представлява самото рециклиране на металите?

Процесът на рециклиране на метали е малко по-различен от този на други материали. Не можете просто да ги изхвърлите в кофата за боклук и да се надявате на най-доброто. За да се гарантира, че металите се рециклират правилно, има няколко стъпки, които трябва да се следват. Първо, трябва да отстраните всички цветни метали. Те включват алуминий, месинг и мед. След като ги отстраните, можете да се съсредоточите върху черните метали. Те включват желязо, стомана и калай.

Коя е подходящата техника за извозване на цветните и черните метали?

С нарастващата популярност на рециклирането е важно да се познават правилните техники за отстраняване на различни видове метали от продуктите. Цветните метали, като алуминий, месинг и мед, могат лесно да бъдат отстранени с магнит. Черните метали, като желязо и стомана, се отстраняват по-трудно и изискват специално оборудване.