Коли за скрап в София и софийска област

Ако пред вас стой вашата стара кола за скрап и има повече листа на нея, отколкото на тротоара, то може би е дошло време за нейното продаване за скрап. Това е лесен процес, защото ние от Бенимет изкупуваме всякакви моторни превозни средства които са излезли от употреба.
Направете запитване
Коли за скрап - изкупуване от Бенимет

Извозване нa автомобили за скрап и оформяне на документи

От БениМет знаем, че когато се разделяте със стария си автомобил, последното нещо, за което искате да се притеснявате, е дали документите ви са изрядни. Ето защо предлагаме да подготвим всички документи за автомобила ви, когато извозваме колата ви за скрап.

Бенимет ще подготви документите на колата ви

Искаме да направим този процес възможно най-лесен и без стрес за вас. Ще Ви помогнем с документалната част, като ние ще свалим номерата на автомобилът в КАТ, и ще Ви издадем документ за дерегистрация на МПС-то. Това ще трае само няколко минути - докато подготвяме автомобилът за извозване. Ние ще оформим документите на вашата стара кола на място и ще си получите парите веднага.

Изкупуване на автомобили за скрап, транспортиране и рециклиране

Колата на Оги
Изоставена кола за скрап софия
За нас всеки автомобил е от значение. Ние от фирма Бенимет се отнасяме със специално отношение към всеки автомобил, който e при нас за рециклиране:

Когато при нас попадне кола за скрап, първото нещо което правим е да махнем част от оборудването по автомобилът, това включва: седалките, гумите, и корите на вратите. В секция цени - може да се запознаете с нашите цени за изкупуване на леки коли за скрап.
Изкупуване на коли за скрап цени

Разделяме металните от неметалните елементи по автомобила

Разполагаме с иновативна машина наречена Шредер - която подпомага процесът на изкупуване на стари коли. След като автомобилът попадне за скрап в машина - тя познавайки вида метал по автомобила, разделя различните метали на отделни купчини.

След като металите бъдат групирани - те биват обработени в специални пещи, които не отделят вредни емисии в въздуха. С тези стъпки - вашият автомобил е рециклитан, с което сте помогнали както на природата, така и на себе си. Ще ви платим превозното средство на място!

Нашите предимства пред другите фирми за изкупуване на коли за скрап

Бенимет - предимства при извозване на скрап

Имаме собствен транспорт

Ние идваме на място със собствен транспорт, оформяме документите за дерегистрация и отнасяме вашият стар автомобил, давайки Ви възможност да си купите нов!

Бенимет - предимства при извозване на скрап

Високи цени и професионализъм

Цените са в зависимост от вида на автомобила, цените могат да варират от 250 до 1000 лева за брой. Не се колебайте да се свържите с нас, ако имате въпроси относно превоза и изкупуването на вашия автомобил

Вижте всички цени
Бенимет - предимства при извозване на скрап

Обработваме вашите документи

Достатъчно е да имате млкия или големия талон на колата, която ще продавате за скрап. Всичко останало е наш ангажимент. Гарантираме, че няма да останете разочаровани.

търсене за фирма бенимет

Не намерихте търсената от вас информация?

Ако се интерисувате от цена за изкупуване на вашия автомобил, но не сте намерили отговора – свържете се с Бенимет.

Въпроси свързани с изкупуване на скрап и метали

Имате въпроси?

Не се колебайте да се свържите по телефона с нас или на посочения email.

ОБАДЕТЕ СЕ